Wie is La soeur d'ALICE

La Soeur d’Alice: dat zijn Stefanie en Kim. Vrouw en man, gelukkig getrouwd. Stefanie was jarenlang werkzaam als vroedvrouw en op dat moment al mama van Alice. Ze zag honderden kindjes geboren worden en even veel geboortekaartjes passeren. Daar is de ‘goesting’ ontstaan om zelf kaartjes te ontwerpen en doopsuiker samen te stellen. Haar tweede ‘baby’ zag het levenslicht: de start van La Soeur d’Alice. Wat als een hobby begon, groeide uit tot een volwaardig gegeven. En dus besloot Kim om mee te stappen in het verhaal. Toch bleef er een verlangen, en werd het plaatje compleet met de komst van zoontje Julien.

CONTACTEER ONS
Over ons

Waarom La soeur d'ALICE

Wat La soeur d’ALICE onderscheidt van andere ontwerpstudio’s, is dat we de productie van al onze ontwerpen in eigen huis verzorgen. We hebben onze eigen printers, snijmachines, foliemachine… zodat we jou de beste kwaliteit kunnen garanderen met verschillende soorten afwerking. We combineren de creatie van drukwerk met de aanmaak van bijpassende attenties of doopsuikers. Op die manier krijg je een mooi, verzorgd geheel dat helemaal in lijn ligt met elkaar.
Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan enveloppen, zowel in diverse formaten als kleuren.

Wat La soeur d’ALICE uniek maak is dat onze illustraties van eigen hand zijn waardoor we jullie ideeën creatief en origineel kunnen uitwerken.

Bij La soeur d’ALICE reizen we graag mee met al jullie belangrijke momenten van huwelijk tot geboorte, opstarten van een nieuwe zaak, verjaardag, jubileum…

“La Soeur d’Alice is jouw one-stop-shop voor drukwerk en bijhorende attenties. Zo bespaar je niet alleen tijd en geld, maar krijg je ook een totaalconcept waarbij alles perfect op elkaar is afgestemd.”

Onze winkel

Zie je de producten graag in het echt vooraleer je overgaat tot bestellen? Of krijg je graag advies over de samenstelling? Bezoek La Soeur d’Alice. Je vindt ons in de Hoogstraat 51-53 te Zottegem.

In onze winkel zie je allerlei concepten en voorbeelden. Je kan alle collectie kaartjes, doosjes, snoepjes en suikerbonen bekijken en daarnaast vind je hier leuke wenskaarten en cadeautjes.

Wil je graag jouw geboortekaartje, huwelijk, uitnodiging, … bespreken, gelieve een afspraak te maken, zodat we de nodige tijd exclusief voor jou kunnen voorzien.

Onze openingsuren van de winkel zijn als volgt waar jullie steeds welkom zijn voor een vrijblijvend bezoekje:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.30u – 14.00u
Woensdag: 13.00u – 18.00u
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 13.00u – 17.00u
Zaterdag: 10.00u – 12.00u
Zon- en feestdagen: gesloten

Andere momenten zijn ook steeds mogelijk op afspraak. Plan jouw afspraak in via onze “online kalender“.

winkel_binnenkant