NIEUW: Belevingsmoment voor communie en lentefeest

Een communie of lentefeest?
We hopen jullie te kunnen inspireren op 1 van onze belevingsmomenten.
We verwelkomen jullie graag met een hapje en drankje.

Wanneer?
Woensdag 21 februari 2024 van 19u – 20.30u
Zaterdag 24 februari 2024 van 14u – 17u

Waar?
In onze winkel
La soeur d’ALICE
Hoogstraat 51 – 53
9620 Zottegem

Om praktische redenen, vragen we om in te schrijven via onderstaande knop.

Tot dan!

Schrijf je hier in

Communie | Lentefeest

Heb je een communicant in huis of vier je binnenkort het lentefeest van je lieveling? Dan heb je wellicht graag een mooie herinnering voor je familie en vrienden in de vorm van een bedanktkaart of attentie.

Met heel veel zorg hebben wij verschillende concepten uitgewerkt.

Deze concepten zijn slechts een leidraad en dienen als inspiratie. Mix & match tussen de verschillende concepten is mogelijk en we begeleiden jullie graag zodat alles tot in de details naar jullie wens is.

Graag nog een speciale geschenk voor meter of peter? Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto op een houtblok? Jij kiest. Plan een afspraak en we overlopen je wensen en alle mogelijkheden.

Algemeen

Concepten te bezichtigen in de winkel

Communie ontwerpen

Bedankkaartjes met foto

Bij La Soeur d’Alice ontwerpen en drukken we bedankkaartjes met de foto van je kind. Heb je meerdere leuke foto’s en is kiezen moeilijk, laat dan verschillende versies maken.

Foto’s nemen behoort helaas niet tot onze specialiteit ☺ Die krijgen we graag aangeleverd van jou of van je fotograaf. Voor drukwerk moeten foto’s altijd van voldoende hoge resolutie zijn.

Op onze webshop vind je onze verschillende soorten bedankkaartjes (verschillende formaten en ontwerpen). Via onze ontwerptool kan je het kaartje personaliseren naar wens (zowel foto als tekst). Onze ontwerptool is gebruiksvriendelijk zodat iedereen er mee aan de slag kan maar mochten er vragen zijn, aarzel niet om ons te contacteren via ontwerp@lasoeurdalice.be.

Hoe kunnen we jou helpen

Bezoek onze winkel voor inspiratie of contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.

contacteer ons